24 mei 2018

Uw privacy is voor NVR Service & Advies van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • in deze privacyverklaring  duidelijk aangeven waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken;
  • alleen persoonsgegevens  verzamelen voor wettige doeleinden;
  • vooraf uw toestemming vragen voor het gebruiken van uw persoonsgegevens in de gevallen dat uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen treffen voor de bescherming van uw persoonsgegevens en dat ook vragen van de partijen die persoonsgegevens in onze opdracht verwerken;
  • uw recht respecteren om inzage te krijgen in de persoonlijke gegevens die wij van u hebben, die te verbeteren of te verwijderen.

NVR Service & Advies is verantwoordelijk voor alle gegevensverwerking. In deze privacyverklaring geven we aan welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doelen. Wij bevelen u aan er goede nota van te nemen.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijk verplichte bewaartermijn).

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSLverbinding.

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve  als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bezoekers van onze website te traceren en om rapportages te krijgen hoe onze bezoekers de website gebruiken. Wij hebben de data processing agreement van Google geaccepteerd. Wij staan Google toe de informatie die door Analytics is verkregen te gebruiken voor andere Google diensten en wij anonimiseren de IP-adressen niet.

 

Statistieken

Wij houden statistieken bij van het gebruik van onze webshop.

Cookies

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies alleen om jouw voorkeuren op te slaan en om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag. Onder ‘Cookie voorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals hier omschreven.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
NVR Service & Advies
Pruimendijk 126
2989 AK Ridderkerk
info@elektroparts.nl
tel. 0610501739

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2020 Elektro Parts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel